Snåtte
Jeg er Fru Blom, og jeg har en hemmelighet! Neseby er i min nese.

Hvorfor et liv i nesen?

Jeg ønsket meg et rart univers, der handlingen kunne være fullstappet av fantasi, ekkelhet og humor. Det fant jeg, inni nesen. Barn blir forundret, de rynker på nesen, de blir nysgjerrige. Barn er åpne. Jeg liker at de undrer seg.

I et halvt år gikk jeg og lurte på om det var kreativt nok, med Neseby og snotter. Jeg kom frem til at jeg likte det. Og det er viktig å jobbe med noe man liker, man kan ikke treffe alle. Og det var heller ikke min hensikt. Først var jeg glad for at noen ville lese Snåtte. Men nå har "storgalskapen" tatt meg. Jeg ønsker at mange barn skal lese Snåtte, og like den.


Hva handler Snåtte om?

Levende snørr vel, og de blir kalt snotter... selvfølgelig :-)

Snåtte er en kul snottegutt. Han er syv år og evig optimistisk. Han tror alt er mulig, og at det å være glad alltid er best. Han liker ikke sure folk, og i vertfall ikke mobbing. Dessuten er han ganske flink til å prompe høyt. Bestevennen hans Klatte synes ting er litt mer skummelt. Lillesøsteren til Snåtte heter Buselise, hun er tre år gammel og klarer nesten alt. Mamma Snyte er en stilig mamma og Pappa Gørr er en B snott. 


I Neseby bor også Fru Nesevis. Hun er det motsatte av Snåtte. Gammel, sur og frekk. Hun elsker sukker, og prøver alltid å finne snop. Men hun blir fryktelig rampete og slem av sukker. Hun gjør som hun vil, og gidder ikke å høre på noen, selv ikke Politimester Treg, den late politisnotten. 

I boken "Himmelen lukter tyggis og promp", er det luftballongkonkurranse, der premien er snop. Alle snottebarna vil ha den, også Fru Nesevis. Snåtte er sikker på at han og Klatte kommer til å vinne, men Fru Nesevis følger ikke reglene. Det blir en spennende kamp, med hamburger, fiskestang, gebiss, promp og tissebleie i hodet.

Bestill Snåtte-  

Himmelen lukter tyggis og promp!

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.