"Kontoret" hjemme

21.09.2017

Hjemmekontor er rolig start på dagen. Først må kropp og sinn få påfyll før kreativiteten slippes løs. Når jeg sitter foran macén, glemmer jeg alt annet. Disse skrive/tegne dagene er usminkete dager. Kun tannkost blir husket. I noen magiske timer er jeg inni min egen verden, med musikk på øret, nynning og latter. Jeg ler mye for meg selv, stort sett av meg selv. My, myself and I liksom. Min tid. Mye av tiden bruker jeg på andre og omgivelsene,  egentid er viktig.

Jeg starter dagen med å drikke 1 liter vann, for å rense systemet. Så lager jeg gjerne juice og knekkebrød til frokost. Jeg skriver over alt i den lille leilgheten, men spisebordet er tegneplassen. En arbeidsplass fylt med god energi. Så jeg er ikke i tvil om at boken blir ferdig. Og morsom.

De to skvetne undulatene, Blue og Pink holder meg med selskap, de skravler i takt, og utakt med meg. Og noen dager kommer Allie, hunden til mine foreldre på besøk. 

Nå blir det stille noen dager på fb og blogg, jeg reiser til Danmark med min mor og Allie, som skal på hundeutstilling. Et lite avbrekk fra den vanlige uken skal bli fint. Lurer på om Danmark har noe veggismat til meg?